Få 50% på valgfri Elixir-rens

BRUKER DU RIKTIG RENS?

Korrekt renserutine er noe av det viktigste du gjør for huden din.

Hvordan og hvilke renseprodukter du bør bruke avhenger av hudtilstand og behov, og varierer fra person til person.

Nå får du 50% rabatt på et valgfritt renseprodukt ved kjøp av to Elixir produkter (gjelder ikke Niactil 4% 30ml)!


Milde renseprodukt til daglig bruk:

•Hydractil Gentle Cleanser
Skånsom gel-rens som effektivt fjerner makeup, overflødig talg og smuss fra huden. Ingredienser som grønn te og vitamin E styrker hudbarrieren.

Passer alle hudtilstander, og er spesielt egnet for tørr, dehydrert og sensitiv hud. Kan lett kombineres med alle renseprodukter og andre produkter i serien.

•Niactil Cleanser
Skumrens som fjerner makeup, smuss og overflødig talg fra hudoverflaten, uten å virke uttørrende.

Passer alle hudtilstander, og er ofte bedre egnet for kombinert og fet hud. Veldig passende for ungdoms hud, som ofte har mer talgproduksjon.Aktive renseprodukt med behandlende effekt:

•Acticlear Foam Cleanser
Aktivt renseprodukt som inneholder PHA- og mandel-syre. Renser huden samtidig som den skånsomt fjerner døde hudceller. Utmerket for kombinert, fet og uren hud, men er også et passende peelingprodukt for sensitiv hud som tåler glykolsyrer dårlig.

Brukes enten alene, eller som dobbelrens i kombinasjon med Hydractil Gentle Cleanser eller Niactil Cleanser. Også passende som kroppsvask for akne på bryst og/eller rygg, eller keratosis pilars på overarmer, lår og rumpe.

•Sulfactil Cleanser
Behandlende og antibakteriell rens som inneholder svovel. Ypperlig for fet og uren, betent og inflammatorisk hud. Utmerket for kviselignende hudtilstander som Rosacea og Perioral dermatitt, eller for dem med fetere hudtilstander med generelle urenheter.

Brukes alene i en kortere periode, eller som dobbelrens i kombinasjon med Hydractil Gentle Cleanser eller Niactil Cleanser.
Artikkelbilde - Få 50% på valgfri Elixir-rens

Flere nyheter