Tunge øyelokk?

Tunge og hengende øyelokk kan være både plagsomt og sjenerende, og mange ønsker å bli kvitt problemet. Likevel kan det være skummelt å skulle operere.

Med vår behandling Spherofill kan du enkelt minske hudfolden over og under øyet uten å skjære. Fordelen med dette er at du ikke får arrvevsdannelse, ingen blødningsrisiko, og ingen irreversible skader.

Hva er Spherofill?
Spherofill er en radiofrekvensmaskin som har en teknologi som genererer kald plasma lys-energi. Den kalde plasmaenergien er i stand til å «fordampe» bort det øverste hudlaget, og på den måten løse de flere hudproblemer på en skånsom og effektiv måte, og med svært gode resultatet.

Om behandlingen
Behandlingen vil gjøre at underliggende vev svarer med en reaksjon som trekker sammen huden, og du får nydannelse av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Du vil også oppleve å få økt blodgjennomstrømming i området. Skorpen må holdes helt tørr og må ikke røres, da denne skal falle av av seg selv etter ca 1 uke.

Etter at den har falt av vil du se at du har en nyere og yngre hud. Du vil imidlertid oppleve at huden kan være rosafarget i begynnelsen, dette er helt normalt og skyldes nydannelse av små blodårer. Huden i området vil de neste uker og måneder også reorganiseres og strammes, og i mange tilfeller får du få like bra resultat som ved en kirurgisk blefaroplastikk. I tillegg vil du få en underliggende stimulering av vevet slik at du får en revitalisering av vevet, noe du ikke får ved kirurgisk blefaroplastikk.

Du må regne med noe hevelse og sviende følelse de første 2-4 dager etter behandlingen.
Artikkelbilde - Tunge øyelokk?

Flere nyheter